•  Kostenloser Versand (DE)
  •  Sichere Zahlung
  •  Schnelle Lieferung
  •  Telefonische Beratung
  •  14 Tage Widerrufsrecht
 

Sichere Shops und Zahlung haben unsere höchste Priorität.

 

Kundenservice per E-Mail oder Telefon

 

Schnelle Lieferzeit mit DHL oder Spedition

 

14 Tage Widerrufsrecht


RVS balustrades

Es stehen keine Artikel entsprechend der Auswahl bereit.

Op zoek naar een RVS balustrade of vrijstaande trapleuning van RVS? Onze hoogwaardige leuningen zijn gemaakt van sterk roestvast staal dat zowel binnen als buiten te gebruiken is. Geef uw entree, trap, terras of parterre een luxe uitstraling en maak daarnaast direct de toegang veiliger.

Multifunctioneel door scharnierpunt
Onze RVS leuningen kunnen op 2 manieren gemonteerd worden.

Horizontaal
Door middel van horizontale montage maakt u er een balustrade van. Ideaal om een verhoogd terras of vide mee af te zetten.
rvs balustrade
Hellend
Dankzij de scharnierpunten creëert u heel eenvoudig een vrijstaande trapleuning. Ideaal voor trappen in open ruimtes, parterres of een op-/afstapje naar uw tuin.
rvs vrijstaande trapleuning

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
Onze RVS balustrades zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De vrijstaande balustrade / trapleuning is dankzij de 2 pilaren op elke gewenste plek te monteren. Terwijl de leuning met een enkele pilaar specifiek bedoeld is om met één zijde aan de muur te bevestigen. Ook heeft u keuze uit diverse afmetingen en kunt u kiezen voor wel of geen dwarsbalken. Dwarsbalken geven het geheel niet alleen een afgewerkte uitstraling, maar bieden ook net wat meer veiligheid. Let er echter wel op dat kinderen en huisdieren nog altijd op of tussen de spijlen door kunnen klimmen.

Extra veiligheid en toegankelijkheid
Naast het esthetische oogpunt, is de belangrijkste reden om een trapleuning te plaatsen natuurlijk veiligheid. Hoewel het op lage trappetjes vaak niet nodig lijkt, kan een trapleuning de toegankelijkheid voor mensen die slecht ter been zijn ontzettend verbeteren. Met name op plaatsen waar een trap niet vast zit aan een muur, biedt een vrijstaande trapleuning uitkomst. Verder zorgt een balustrade langs een verhoging of vide voor een veilig gevoel.

Hoogwaardig RVS
Onze RVS trapleuningen worden vervaardigd uit hoogwaardig roestvast staal. Dit materiaal is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en geheel onderhoudsvrij. Zo nu en dan afdoen met een vochtige doek met wat mild schoonmaakmiddel is voldoende. De geborstelde afwerking zorgt ervoor dat vette vingers minder zichtbaar zijn.